ULTIMATE PLAN activatiecode voor OBDeleven - 12 maanden

ultimateplancode

Ultimate Plan 12 maanden - activatiecode voor de OBDeleven app. LET OP: DIT IS EEN DIGITAAL PRODUCT die na het activeren 12 MAANDEN geldig is. Geschikt voor Android en iOS.

€139.99
VAT included
Quantity

15 dagen bedenktijd. Niet goed = Geld terug!
Veilig betalen met iDeal, Paypal, Creditcard of Bankoverschrijving
Geen verzendkosten. Afhalen en pinnen is mogelijk op afspraak

CAUTION! Please use the Dutch version of our website to see the correct information!

Schrijf als eerste een beoordeling en krijg 10% korting op uw volgende bestelling
  • Beveiligingsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen) Beveiligingsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)
  • Leveringsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen) Leveringsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)
  • Retourbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen) Retourbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)
Description

ULTIMATE PLAN 12 maanden activatiecode voor de OBDeleven app. LET OP: DIT IS EEN DIGITAAL PRODUCT EN KAN NA HET ACTIVEREN NIET MEER WORDEN GERETOURNEERD. ULTIMATE PLAN IS 12 MAANDEN GELDIG. Geschikt voor Android en iOS. iOS functies zijn nog in ontwikkeling.

LET OP: Na het bestellen krijgt u van ons, binnen 1 werkdag, een e-mail met de activatiecode. Heeft u dit product, samen met een OBDeleven dongle besteld, dan vindt u de code op uw factuur.

De ULTIMATE PLAN ACTIVATIE CODE voegt de volgende extra functies toe aan de app (12 maanden geldig):

- Alle functies van de PRO PLAN

- Onbeperkte toegang tot de 1-click-apps (geen credits benodigd)

- Toegang tot RAW data en je eigen One-Click-Applicaties creeren met de Application Builder software

OPMERKING: De huidige modellen zijn beveiligd met een SFD beveiliging. Vanaf 11-11-2021 is het mogelijk om ook deze modellen te programmeren (PRO PLAN of ULTIMATE PLAN is vereist). OBDeleven is de eerste Third-Party diagnose apparaat die dit mogelijk maakt. Op de volgende pagina vindt u meer informatie over SFD en het deblokkeren van de SFD beveiliging. KLIK HIER. Om na te gaan of uw auto is voorzien van de SFD-beveiliging, KLIK HIER

Product Details
ultimateplancode
Customers who bought this product also bought:

Reference: device

NextGeneration OBDeleven Device draadloze diagnose apparaat

LOS TOESTEL - Voor iOS en Android - Next Generation OBDeleven device - Geschikt voor Volkswagen Groep (VAG) en BMW Groep voertuigen (F & G series) Uitgebreide diagnose in alle modules.

Price €65.99
More
Delivery time: ordered for 17 hours, delivered tomorrow!
 Reviews

Be the first to write your review !